MPK:n ampumavuorot Santahaminassa

Maanpuolustuskoulutuksen Helsingin piirin koulutus- ja tukiyksikön ammunnat ovat ulkoradalla pidettäviä ohjattuja ja valvottuja ammunnan harjoittelutilaisuuksia. Aseina käytetään sekä pistooleita että kivääreitä.

Uusin luettelo vuoroista löytyy Uutiset-sivultamme.

Tapahtumiin ilmoittautuminen noudattaa entisiä ohjeita, ja annetun ilmoittautumisajan jälkeen ei ole mahdollista ilmoittautua. Osallistumismaksu on 4 euroa, jota ei voi ilmoittautumisen jälkeen perua, joten harkitse osallistumisesi. Älä vie paikkaa halukkailta, jos et tulekaan.

Vuoroille ilmoittaudutaan osoitteessa https://www.mpk.fi/ >Koulutuskalenteri > Helsinki > tapahtuma > Tarkemmat tiedot ja ilmottautuminen. Noudata kulloisenkin tapahtuman sivulla olevia ohjeita ja ilmoittautumisaikaa. Kaikille tulee sähköpostilla kuittaus ilmoittautumisesta ja ohjeet toimintatavasta. Noudata niitä. Ole tarkka! Joka vuorolla on oma numeronsa, ja joka vuoro vaatii ilmoittautumisen.

Osa vuoroista on kilpailuja, ja niistä tulee tiedot ao. tapahtuman tietoihin. Osallistumiset kirjataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ylittävälle osalle ilmoittautuneista tulee ilmoitus siitä kuinka toimitaan jos tilaa vapautuu, joten ole valmis nopeastikin tulemaan.

Lainakalustoa tarvitseva! Noudata ohjeita, tai kalustoa ei ole paikalla!

Ampuma-ajat ovat ehdottomat. Toiminta alkaa ja loppuu täsmällisesti. Radalla oleva vastaava on sillä hetkellä esimiesasemassa, joten hänen ja apulaisena toimivien ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Kenelläkään ei ole oikeutta mennä radalle itsenäisesti, vaikka olisi kulkulupa alueelle. Jokaisen ampujan on oltava listoilla ja tultava listan mukaan pois, mukaanlukien vuorojen vastaavat. Kaartin kanssa on sovittu, että jokaisesta vuorosta toimitetaan osallistujalista etukäteen. Kyseessä on meidän etumme ja turvallisuutemme.