Ilmoita muuttunut osoitteesi

Joka vuosi kerhoistamme poistuu suuruusluokkaa kolmisenkymmentä jäsentä, jotka eivät ole ilmoittaneet uutta osoitettaan. Väärä osoite aiheuttaa jäsenmaksulaskun jäämisen matkalle ja maksamatta jättäminen johtaa kerhon jäsenyydestä poistamiseen automaattisesti vuoden vaihteessa. Osoitteen selvittäminen väestörekisterin kautta on hankalaa ja kallista. Jäsenen velvollisuus on hoitaa asia omin voimin ja toimin. Luonnollisesti väärä osoite aiheuttaa myös lehtien yms. postitse kulkevan materiaalin saamatta jäämisen.

Osoitteenmuutos ilmoitetaan aina suoraan Reserviupseeri- tai Reserviläisliittoon.
Meiltä tiedustellaan toistuvasti, miten piirin kerhojen jäsenten tulisi ilmoittaa osoitteen-, muiden yhteystietojen tai sotilasarvon muutoksista.

Tässä tärkeimmät mahdollisuudet:

Internet

Jäsentiedot voi päivittää Reserviläisjärjestöjen eAsiointipalvelun kautta osoitteessa https://www.maanpuolustusrekisteri.fi/extranet/. eAsiointipalveluun kirjautumiseen tarvitaan jäsennumeroa, joka löytyy jäsenkortista.

Posti

MPY, jäsenrekisteri
Döbelninkatu 2
00260 Helsinki
Puhelin Virpi Kukkonen, (09) 4056 2011
jasenasiat (at) rul.fi
Fax (09) 499 875

Mitä tahansa edellä mainittua viestiyhteyttä käyttäen tehty muutosilmoitus koskee seuraavia osoitteistoja ja tiedostoja:

  • Suomen Reserviupseeriliitto (RUL)
  • Helsingin Reserviupseeripiiri (HRUP)
  • asianomainen reserviupseerikerho (internet-rekisteri)
  • Reserviläisliitto (RES)
  • Helsingin Seudun Reserviläispiiri (HelResP)
  • Reserviläinen-lehden postitusosoitteisto
  • Helsingin Reservin Sanomien postitusosoitteisto

Siis yksi ilmoitus riittää. Tietojen päivittämisessä saattaa olla muutaman vuorokauden viive.

Kaikkiin ilmoituksiin on syytä laittaa täydellinen nimi ja syntymäaika tai henkilötunnus.

Liittojen sivuilta voi myös liittyä jäseneksi. Ilmoita kaverisi kerhoon, suostumus irronnee viittauksella Isänmaan asioihin. Laita lisätietoja -kohtaan maininta kerhosta johon halutaan liittyä: Tapiolan Reserviupseerit ry tai Espoon Reserviläiset ry.