Espoon Maanpuolustusnaiset ry

Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n tarkoituksena on olla jäsentensä aatteellisena ja toiminnallisena yhdyssiteenä, lisätä maanpuolustustahtoa, -tietoa ja -taitoa naisten keskuudessa ja näin edistää kokonaismaanpuolustusta maassamme. Espoon Maanpuolustusnaiset ry kuuluu Maanpuolustusnaisten Liitto ry:een (www.maanpuolustusnaistenliitto.fi), joka on itsenäinen, puolueisiin sitoutumaton vapaaehtoinen maanpuolustusjärjestö.

1. Jäsenyys

 

Yhdistyksen jäseneksi voi päästä vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta kiinnostunut henkilö, jonka hallitus hyväksyy. Yhdistyksessämme on tällä hetkellä noin 50 naista jäsenenä.

 

2. Toiminta

Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n toiminnan perustilaisuus on Tapiolan Palvelukeskuksessa (Itätuulenkuja 4) joka kuukauden toinen keskiviikko klo 18 alkaen pidettävä kuukausikokous. Kuukausikokouksiin pyritään varsinaisen kokoustoiminnan lisäksi järjestämään luennoitsijoita tai teemaan sopivaa muuta ohjelmaa. Kuukausikokous voidaan myös pitää tutustumiskäyntinä oppilaitoksiin, näyttelyihin, museoihin tai muihin yhdistyksen toimintaan liittyviin instansseihin. Kuukausikokouksia ei pidetä kesäaikana.

Espoon Maanpuolustusnaiset ry tiedottaa jäsenilleen maanpuolustusaiheisista kursseista ja harjoituksista. Yhdistys kannustaa jäsenien osallistumista mm. Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen, Naisten Valmiusliitto ry:n, Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun ja Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n kursseille. Yhdistyksen jäsenet osallistuvat myös näiden yhteistyötahojen koulutusten järjestämiseen.

Espoon Maanpuolustusnaiset ry osallistuu isänmaallisiin tilaisuuksiin, mm. kansallisen veteraanipäivän, kaatuneiden muistopäivän ja itsenäisyyspäivän tilaisuuksiin. Yhdistys tukee espoolaisten sotaveteraanijärjestöjen toimintaa.

Jäsenille tiedotetaan toiminnasta jäsentiedotteilla sähköpostitse tai kirjepostitse.

PDF-muotoinen jäsentiedote

Talous

 

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäseniltään jäsenmaksun, osallistuu myyjäisiin sekä myy liiton tuotteita. Osa toiminnasta järjestetään omakustannusperiaatteella.

Tule mukaan tapahtumiin ja toimintaan! Ota yhteyttä!

Tuija Koivu
tuija.koivu (at) luukku.com
0400 910 315
Espoon Maanpuolustusnaiset ry