Vuosivastaanotto

Tapiolan Reserviupseerit ovat halunneet aika-ajoin kiittää toimintaa edellisenä vuonna tukeneita henkilöitä, yrityksiä sekä yhteisöjä järjestämällä vuosivastaanoton, jossa on tarkoituksena muistaa ja palkita ansioituneita sekä seurustella vapaammissa merkeissä maanpuolustukseen liittyvistä asioista.

Vuoden lopulla tai alussa, eli toimintakausien välissä on hyvää aikaa rentoutua hetkeksi ja muistella mennyttä vuotta ja visioida tulevia. Maanpuolustustyö kiinnostaa useaa kiireistä reservinupseeria ja vuosivastaanotolla he voivat saada kaipaamaansa tietoa toiminnasta ja kysellä onko kenties heillä mahdollisuutta tukea toimintaa.

Paikalle on kutsuttu toimintaan osallistuneita ja tukeneita henkilöitä sekä yhdistysten tai organisaatioiden edustajia mm. vuosikokousten isännät, jäsenlehden postitukseen ja toimitukseen osallistuneita tahoja sekä yhteistyötahot puolustusvoimien, kaupungin ja eri viranomaisten puolelta. Viimeisin vuosivastaanotto oli samalla kerhon 50-vuotisjuhla, Tapiola-yhtiöiden tiloissa, Tapiolassa.

Kutsuvieraita tilaisuuden alkaessa
Puheeenjohtaja Veli-Heikki Saari kiittää vieraita hyvin menneestä kaudesta ja kertaa saavutukset maanpuolustuksen saralla
Kutsuvieraita tilaisuuden alkaessaPuheeenjohtaja Veli-Heikki Saari kiittää vieraita hyvin menneestä kaudesta ja kertaa saavutukset maanpuolustuksen saralla
PalkintopöytäTapiola-yhtiöiden isännän roolissa järjestämä iltapala sekä kahvit ja konjakit
PalkintopöytäTapiola-yhtiöiden isännän roolissa järjestämä iltapala sekä kahvit ja konjakit

Kuvat vuoden 2001 vuosivastaanotolta.