Tulevia tapahtumia

Ampumahiihtoa — ei vaan ampumajuoksua ti 9.6.

Mitä ja miksi?

Oikeissa ampumatilanteissa joko pelko tai rasitus saa helposti sydämen tikittämään täysillä kierroksilla sumentaen niin silmät kuin ajatuksetkin.  

Ampumajuoksutapahtumassa kerhon aseilla ammutaan 25 metristä pistoolilla ja 50 metristä pienoiskiväärillä välissä juosten pururadalla 2,7 km, jotta pääsee kokeilemaan hengästyneenä ampumista.

Nyt helposti kokeilemaan!

Tiistaina 9.6. kello 16-20 on siis TaRun järjestämä ampumajuoksutapahtuma, jossa lajia pääsee helposti kokeilemaan. Osallistumismaksu on vain 10 e ja sisältää patruunat. 

Ilmoittautuminen sähköpostilla ke 27.5. klo 20 mennessä Heikki Valkoselle: heikki.valkonen (at) tapiolanreserviupseerit.fi. Lisätietoja Heikiltä tarvittaessa myös puhelimitse: 040 552 9530. Tarkemmat ohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille 28.5. Minimiosallistujamäärä 10 henkeä.

 

Harvinaista herkkua PK-seudulla: Haulikkopäivä Lahnuksessa la 8.8.

TaRu järjestää jäsenilleen oman haulikkopäivän, jolloin rata on kokonaan käytössämme. Taukotuvassa tarjolla mehua, limua ja makkaraa. Ilmoittaudu 4.8.2015 klo 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ville.maijanen (at) tapiolanreserviupseerit.fi.